0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Ενημέρωση

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας

• Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, χωρίς χρέωση μεταφορικών. 

 

Υπαναχώρηση

• Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου προϊόντος έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλαδή επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του επιβαρυνόμενοι τα έξοδα επιστροφής του.

 

Ελαττωματικό προϊόν (DOA) 

• Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), η επιστροφή του γίνεται με βάση την πολιτική DOA του εκάστοτε κατασκευαστή, με την προϋπόθεση ότι αυτή παρέχεται από τον κατασκευαστή για το συγκεκριμένο προϊόν.
Η επιστροφή γίνεται χωρίς χρέωση μεταφορικών.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο και εφ’ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στην πλήρη άθικτη συσκευασία του και τα περιεχόμενα αυτής και συνοδεύεται από τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.).

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων, τα οποία δεν είναι στην αρχική τους καινούργια κατάσταση.
Δεν πρέπει να υπάρχουν φθορές/άνοιγμα/παραβίαση της εργοστασιακής συσκευασίας του προϊόντος.

Σε περίπτωση που έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την αποδοχή του προϊόντος που παραλάβατε, μην καταστρέψετε τις προστατευτικές μεμβράνες και τα πλαστικά περιβλήματα, γιατί θα καταστήσετε αδύνατη την επιστροφή του.

 

Φθορές κατά τη μεταφορά.

Επιστροφές/αντικαταστάσεις προϊόντων που έχουν υποστεί φθορές κατά την μεταφορά τους, γίνονται δεκτές εφ' όσον  γνωστοποιηθούν σε εμάς εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους, μέσω email που θα περιλαμβάνει τεκμηρίωση των φθορών.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν ήδη παραληφθεί από την συνεργαζόμενη με τη Document μεταφορική εταιρεία και εφ'όσον δεν έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

 

Ειδικός χειρισμός προϊόντων "Κατόπιν Παραγγελίας"

Στην κατηγορία αυτή υπάγονται τα προϊόντα που έχουν τον ειδικό χαρακτηρισμό "Κατόπιν Παραγγελίας" στην περιγραφή τους.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας, ούτε δυνατότητα υπαναχώρηση/επιστροφής αυτών.