Το λογισμικό είναι η καρδιά της κάθε συσκευής της Apple, καθώς χωρίς αυτό δεν θα ήταν αυτό που όλοι αγαπάμε.

Αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις ή απλώς κάποια συμπεριφορά της συσκευής δε σας φαίνεται σωστή, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα σου όσο περιμένεις στο κατάστημα, στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Στο service της Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επεκτείνεις τις δυνατότητες του, να αναβαθμίσεις το λογισμικό ή να λύσεις προβλήματα που προκύπτουν κατά την χρήση του.

iPhone | iPad

iPhone και iPad Restore και μεταφορά δεδομένων

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό του iPad ή του iPhone σου; Θέλεις να μεταφέρεις τα δεδομένα σου στην καινούργια σου συσκευή; Θέλεις να αναβαθμίσεις το λειτουργικό σου σύστημα στην τελευταία έκδοση;

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις αυτά τα προβλήματα και άλλα τόσα. Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σου προτείνει την καλύτερη λύση ή θα αναλάβει να σε βοηθήσει σε όλη διαδικασία.

Ρύθμιση email

Αγόρασες την νέα σου Apple συσκευή και χρειάζεσαι μια βοήθεια για να αρχίσεις να λαμβάνεις το email σου;

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ρυθμίσεις το Mail με τις προσωπικές σου ρυθμίσεις και να σου δημιουργήσουμε το δικό σου Apple ID, δηλαδή την ταυτότητα σου στην Apple.

Εγκατάσταση εφαρμογών

Όλοι οι υπολογιστές της Apple συνοδεύονται από εφαρμογές που καλύπτουν τις περισσότερες από τις ανάγκες του μέσου χρήστη. Όμως πολλές φορές χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω.

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την εφαρμογή που χρειάζεσαι, από μια σουίτα Microsoft Office έως μια ολόκληρη εγκατάσταση Microsoft Windows, και να σου την εγκαταστήσουμε έτσι ώστε ο υπολογιστής σου να είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις δικές σου ανάγκες.

Ρύθμιση backup

Όσο προχωράει η τεχνολογία, τόσο στηριζόμαστε στις συσκευές μας για να αποθηκεύουμε τις σημαντικές μας στιγμές. Αυτό μας δίνει άμεση πρόσβαση σε ότι χρειαζόμαστε, αλλά από την άλλη μας κόβει τα χέρια αν η συσκευή μας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή την χάσουμε.

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την καλύτερη λύση για να κρατήσεις ασφαλή και προσβάσιμα τα δεδομένα του Mac ή της iOS συσκευής σου μέσω της χρήσης των τεχνολογιών της Apple που είναι ενσωματωμένα σε αυτά.

Mac

Επιδιόρθωση προβλημάτων Software

Ο υπολογιστής σου στηρίζεται στο software του για να λειτουργήσει, και αν αυτό έχει κάποιο πρόβλημα τότε ο υπολογιστής σου μπορεί να εμφανίσει αστάθεια ή να μην κάνει αυτό που θέλεις.

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλύσεις τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο λειτουργικό και στις εφαρμογές του υπολογιστή σου, έτσι ώστε να λειτουργεί έτσι ακριβώς όπως πρέπει.

Εγκατάσταση Windows

Οι υπολογιστές της Apple έχουν χιλιάδες προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες σου, από την εργασία σου μέχρι την διασκέδαση σου. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που χρειάζεσαι μια συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέσιμη μόνο σε Windows.

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να καλύψεις αυτή σου την ανάγκη, εγκαθιστώντας Microsoft Windows στον Apple υπολογιστή σου, είτε αυτόνομα είτε σε εικονικό περιβάλλον.

Μεταφορά Δεδομένων

Τα αρχεία που αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου είναι η ψηφιακή σου ζωή.

Στην Document μπορούμε να σε βοηθήσουμε να μεταφέρεις τα δεδομένα σου από την παλιά σου συσκευή σε αυτή που μόλις αγόρασες, έτσι ώστε να μην χάσεις ούτε δευτερόλεπτο από την ψηφιακή σου ζωή.