0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Ενημέρωση

Δωροκάρτα App Store & iTunes

Εκατομμύρια εφαρμογές από το App Store. Πρόσβαση σε πρωτοποριακά παιχνίδια στο Apple Arcade. Πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια με το Apple Music. Σειρές και ταινίες με το Apple TV+. Μια απίστευτη επιλογή βιβλίων και ηχητικών βιβλίων από το Apple Books.
Χρησιμοποιώντας την πίστωση μιας δωροκάρτας, μπορείς να αποκτήσεις μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εφαρμογές, βιβλία, ηχητικά βιβλία, συνδρομές Apple Music, χώρο αποθήκευσης iCloud και άλλα.
Όταν εξαργυρώνεις μια δωροκάρτα App Store & iTunes, το ποσό της κάρτας πιστώνεται στο Apple ID σου.
Μπορείς να χρησιμοποιείς την πίστωση στο iTunes Store, στο App Store ή στο iBooks Store, εφόσον συνδεθείς σε κάθε κατάστημα με το ίδιο Apple ID.
Η πίστωση χρησιμοποιείται για κάθε αγορά που κάνεις σε κάποιο κατάστημα, μέχρι να εξαντληθεί το υπόλοιπο σου.

Σημαντικές Πληροφορίες


Απαιτεί Ελληνικό λόγαριασμό Apple ID.
Για ορισμένες αγορές ενδέχεται να απαιτείται η καταχώριση μιας πιστωτικής κάρτας, ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις το πιστωτικό σου υπόλοιπο για την αγορά.
Το πιστωτικό υπόλοιπο μιας δωροκάρτας App Store & iTunes ή μιας δωροκάρτας Apple Music δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά άλλων δωροκαρτών ή δώρων iTunes.
Η πίστωσή σου σχετίζεται μόνο με τον λογαριασμό σου. Αν χρησιμοποιείς την Οικογενειακή κοινή χρήση, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου δεν μπορούν να κάνουν αγορές με τη δική σου πίστωση.

Παραγγελία


Στοιχεία επικοινωνίας
Ονοματεπώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please specify your email address.

iTunes and App Store Gift Card

Invalid Input

Invalid Input

Ποσότητα
Invalid Input

Σύνολο (€)
Invalid Input